Activiteiten

Romans

Alias Lisa (2019), het eerste deel van de romancyclus De Grote Migratie

In de Tusschentijd (2012), een satirische roman over tijd.

Korte verhalen

In februari 2016 werd mijn korte verhaal Virtual Club, alleen voor leden gepubliceerd in de lokale verhalenbundel Passie aan de IJssel van de Schrijvers aan de IJssel.

Het is mijn voornemen om in de komende jaren tussen de bedrijven door meer korte verhalen te schrijven en deze samen met Virtual Club in een eigen bundel te publiceren. De ideeën voor de verhalen en het thema en de titel voor de bundel liggen al klaar, nu nog tijd om ze te schrijven.

Blogs

Mijn blogs zijn meest achtergrondartikelen op het gebied van psychologie, schrijven en publiceren, kunstmatige intelligentie en internet. Ze komen voort uit mijn interesse voor een scala aan onderwerpen en vormen ook nogal eens de research voor mijn verhalen. Een idee, maar nog geen concreet plan, is om een reeks blogs aan de hand van een thema te selecteren en te bewerken voor een non-fictie uitgave.

Scenario’s

In de herfst van 2015 heb ik het scenario geschreven voor een korte film van mijn neef Wessel Verster voor zijn aanmelding voor de filmacademie. Je kunt het resultaat vinden op het vimeo-kanaal van Wessel: Foto Fixi op https://vimeopro.com/vvm/wessel-verster.

Muziek

In een ver verleden ben ik begonnen met het schrijven van muziekteksten. Dit vloeide voort uit het spelen in een band. Nadat drukke banen en een gezin het spelen in een band onmogelijk maakte, richtte ik mij op het schrijven en opnemen van nummers in mijn bescheiden home-studio. Wie weet komt het er nog eens van een aantal nummers naar buiten te brengen. Overigens zijn er inspirerende dwarsverbanden tussen mijn activiteiten ontstaan, waarbij mijn eigen nummers figureren in Alias Lisa.