Activiteiten en plannen

Scenario’s

Vanaf het voorjaar van 2019 werk ik als scenarist mee aan de korte tv-serie Het geheim van Heijplaat (werktitel), een project van Stichting Kunsteiland, http://stichtingkunsteiland.nl/film-het-geheim-van-heijplaat/. In december 2019 en januari 2020 hebben de opnames voor de pilot plaatsgevonden. Helaas moesten door de corona-pandemie alle plannen worden omgegooid. Het script is aangepast van een zesdelige naar een vierdelige serie en de afronding van de pilot is opgeschoven naar het voorjaar van 2021. 

Vanaf juni 2020 werk ik naast Het geheim van Heijplaat aan het format van een tv-serie gebaseerd op mijn thriller Alias Lisa. 

Publicaties

De roman In de Tusschentijd, gepubliceerd in 2012

De feuilleton Finding Desiderius, in 2013 geschreven bij gelegenheid van het eeuwfeest van de Erasmus Universiteit Rotterdam

Het korte verhaal Virtual Club, alleen voor leden, in 2016 gepubliceerd in de lokale verhalenbundel Passie aan de IJssel. 

De thriller Alias Lisa, gepubliceerd in 2019

Blogs

Mijn blogs zijn achtergrondartikelen op het gebied van psychologie, schrijven en publiceren, en internet. Ze komen meestal voort uit de research voor mijn verhalen. Door tijdgebrek is mijn productie op dit vlak jammer genoeg veel kleiner dan ik zou willen, ik vind het namelijk erg leuk om ze te schrijven. Een idee, maar nog geen concreet plan, is om een reeks blogs aan de hand van een thema te selecteren en te bewerken voor een non-fictie uitgave.

Muziek

In 2021 wil ik een handvol nummers, die in ruwe vorm zijn opgenomen, afwerken en uitbrengen op Spotify en eventuele andere platforms. Hoewel ik vooral bezig ben met scenario’s en publicaties blijft muziek ook een rol spelen. Overigens zijn er dwarsverbanden tussen mijn activiteiten ontstaan, waarbij mijn eigen nummers figureren in Alias Lisa en in De Grote Migratie.