Download de eerste aflevering van ‘Finding Desiderius’!

Helemaal in de sfeer van mijn nieuwe verhaal ‘Finding Desiderius’ ‘zei de computer nee’ op het kritieke moment en kon ik deze eerste aflevering van dit vervolgverhaal niet volgens planning op zaterdagavond publiceren. Dit is symbolisch voor wat ons te wachten staat tijdens De Grote Migratie (de titel van de verhalenserie waarvan Finding Desiderius het eerste verhaal is) naar de virtuele wereld. Het is geen science fiction, maar de dramatisering van technologieën en ontwikkelingen waar we al middenin zitten: zo zou het kunnen gaan.

Mijn verhaal is ook hyper-actueel. Soms lopen de gebeurtenissen zelfs een beetje vooruit op de actualiteit. Zoals bij de opening van het academisch jaar. Vandaar dat ik deze aflevering graag de dag ervoor had willen publiceren.

Maar daarom niet getreurd, er zijn nog genoeg andere evenementen en ontwikkelingen die aan de beurt komen. Zoals het Heartbeat Festival dat morgen staat gepland. En natuurlijk het nagelnieuwe Erasmus Paviljoen, dat ook in mijn eerste verhaal van deze serie het stralende middelpunt is. De gebeurtenissen op de honderdste dies natalis, op 8 november a.s., vormen de climax van Finding Desiderius. De laatste aflevering waarin dit aan bod zal komen, staat gepland voor donderdag 7 november. Ben benieuwd of dit lukt of dat mijn onderneming opnieuw getroffen wordt door een categorisch ‘nee’ van een computer.

Maar nu genoeg gekletst. Ga snel naar Verhalenserie De Grote Migratie voor een korte introductie en natuurlijk een download van de eerste aflevering.

P.S. Sorry voor de kale inrichting. Het is het resultaat van mijn noodgedwongen, overhaaste verhuizing naar een nieuwe webserver.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *